PRVA ONLINE PIJACA LOKALNIH POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA

ZAŠTO JE WEB-PIJACA STVORENA

Sagledavajući novonastalu situaciju prouzrokovanu pandemijom korona virusa, lako je zaključiti da je potpuno promijenjen način življenja i funkcionisanja naših sugrađana.

Novonastala situacija najviše pogađa male proizvođače, poljoprivrednike, ribare i druge koji su svoje proizvode prodavali na pijacama i nijesu našli mjesto u snadbijevanju velikih maloprodajnih lanaca.

Plasman njihovih proizvoda, samim tim i opstanak njihovih gazdinstava je doveden u pitanje. Preostalo prodajno mjesto malih proizvođača postalo je internet.

Izrada jedne proste online prodavnice košta nekoliko stotina Eura što morate priznati njima sada to prestavlja veliki izdatak, a pored novca potrebno je i vrijeme da se sve to uradi, makar 7 do 10 dana.

Nakon izrade sajta, sajt treba povremeno ažurirati i prilagođavati izmjenama, a ne govorimo o SEO optimizaciji sajtova kako bi se našli na internet pretraživačima, promovisanju na društvenim mreža, itd..IZABERI LOKALNO I KUPUJ DIREKTNO OD PROIZVOĐAČA


Kreiranjem online platforme za prodaju pomažemo domaćim proizvođačima da učine plodove svog rada vidljivim, i ponude svoje proizvode tržištu direktno i to bez posrednika, a kupcima omogućavamo da budu u samo nekoliko klikova do željenih lokalnih proizvoda.

REGISTRUJ ONLINE PRODAVNICU

Registruj se i učinite plodove svog rada vidljivim. “Otvaranje” online prodavnice je vrlo jednostvano i možete se prijaviti ovdje Registracija-Trgovac!

TRGOVINA BEZ POSREDNIKA

Otvarite Vašu online prodavnicu bez troškova, unesite proizvode koje nudite i počnite da prodajete Vaše proizvode i to već danas, direktno, bez posrednika.

Svježe i domaće

Kupovinom na „Kupujem Domaće – web pijaci“ dobijate svježe i kvalitetne lokalne proizvoda po optimalnoj cijeni, a pomažete da de održi i razvije domaća proizvodnja.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIBER KORISNIČKA PODRŠKA

Facebook Korisnička Podrška

POZOVI KORISNIČKU PODRŠKU

NAPIŠI PAR RIJEČI

Molimo Vas da unesete Vaše ime!
Molimo Vas unesite Vašu email adresu!
Molimo Vas unesite Vaš telefon
Please, insert the message